Chrzanowo-Indyczy Bochenek Mięsa
Chrzan - Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.17 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 203 kalorie, 29g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ketchup, ketchup, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Pikantny Chrzanowy Meat Loaf, Indyk Meat Loaf, oraz Indyk Meat Loaf.
Instrukcje
Połącz pierwsze 11 składników w dużej misce. Pokruszyć indyka na mieszance owsa, mieszając rękami tylko do wymieszania. Zapakuj mieszankę z indyka do patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Połączyć 1/3 Puchar ketchup, brązowy cukier, i 1 łyżeczka chrzanu w misce; dobrze wymieszać.
Połowę mieszanki keczupu rozprowadzić na bochenku mięsa.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Rozłóż pozostałą mieszaninę ketchupu na bochenku mięsa, i piec dodatkowe 10 minut lub do czasu zakończenia.
Wyjąć Bochenek mięsa z patelni; pokroić bochenek na 5 plastrów.