Chruściki II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Chrusciki II. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 65 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, rum, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Chruściki Muszka Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać masło, żółtka, cukier, kwaśną śmietanę, ocet i rum na gładką masę. Stopniowo mieszaj mąkę, aż ciasto będzie wystarczająco grube, aby się nim zająć. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagniatać przez około 15 minut.
Ciasto przełożyć do miski i przykryć ściereczką.
Pozwól mu odpocząć w chłodnym miejscu na godzinę.
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni do 375 stopni F (190 stopni C). Aby sprawdzić gotowość oleju, włóż do niego mały kawałek ciasta, jeśli natychmiast wyjdzie na powierzchnię, temperatura jest odpowiednia. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości nie większej niż 1/8 cala.
Pokrój w paski o szerokości 2 cali i długości 7 cali.
Wytnij 2-calową szczelinę wzdłuż środka paska. Wyciągnij jeden koniec przez otwór.
Smażyć 4 lub 5 pasków na raz, obracając raz, aż zbrązowieje.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i odkurzyć cukrem cukierniczym jeszcze ciepłym.