Chrupki Zaklinacz: Zimowe chrupki z Bagna Cauda Marcelli Hazan

Chrupki Zaklinacz: Zimowe chrupki z Bagna Cauda Marcelli Hazan
Rześki Zaklinacz: Zimowe chrupki z Bagna Caudan Marcelli Hazan to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, różyczki kalafiora, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lato Crudités z Bagna Cauda, Ostry Zaklinacz: Zimowa zieleń z oliwkowym winegretem i grzankami z koziego sera, oraz Marcella Hazan ' s Semifreddo di Cioccolato dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek do połowy wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać 1 łyżkę soli koszernej. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. W międzyczasie napełnij dużą miskę lodową wodą. Gdy woda się zagotuje, dodaj brokuły i gotuj przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Usunąć sitkiem do wody z lodem. Powtórzyć z kalafiorem. Gdy różyczki są chłodne, osuszyć i ułożyć na dużym talerzu z endywią i rzodkiewkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
W małym garnku podgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu, aż masło zacznie się spieniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj czosnek i sardelę i gotuj, tłucząc sardelę na dnie i bokach garnka drewnianą łyżką, aż większość sardeli rozpuści się w sosie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Zdjąć z ognia, doprawić do smaku pieprzem i wlać do małej miski (lub podawać bezpośrednio z garnka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Podawać natychmiast z crudités.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn