Chrupki Z Szynki Indyczej
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Chrupki z szynką z indyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy, białko jaja, szynka z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupki Do Sałatek Z Indyka, Chrupki indycze z sosem żurawinowym Cabernet, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Patelnia prostokątna natryskowa, 10x6x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Na patelni ułożyć plastry szynki z indyka. W małej misce, ubić jajko i musztardę na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą; złożyć majonez do mieszaniny jaj.
Rozprowadzić równomiernie na plastrach szynki z indyka.
Piec odkryte 10 minut lub aż szczyty są złociste.