Chrupki serowe z solą i pieprzem (Gougères)

Chrupki serowe z solą i pieprzem (Gougères)
Need a wegetariańska przystawka? Sól i pieprz Chrupki serowe (Gougères) może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, świeżo zmielony pieprz, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Gougères (Chrupki Serowe), Francuskie Chrupki Serowe (Gougères), oraz Gougeres (Francuskie Chrupki Serowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-Quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i masła do pełnego wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć z ognia, dodać mąkę na raz i mieszać, aż mieszanina stanie się gładką, gęstą pastą bez grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Dodawać po jednej czwartej ubitych jajek, energicznie mieszając po każdym dodaniu, aż ciasto nie będzie już śliskie. Wymieszać z serem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Łyżka ciasta do dużego worka cukierniczego wyposażonego w gładką okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala. Rura w 48 równych kopców na dwóch gotowania pergamin pokryte lub masłem 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. (Alternatywnie, upuść ciasto na arkuszach w lekko zaokrąglonych porcjach wielkości łyżki stołowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Posypać każdy kopiec kilkoma ziarnami grubej soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400 do wyschnięcia i dobrze zarumienione, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać na ciepło (patrz UWAGI).
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn