Chrupki Serowe Stilton
Chrupki serowe Stilton mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz piwo, takie jak bass, zaokrąglona sól, ser stilton i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Palmiery Serowe Stilton, Jabłka I Orzechy Włoskie Z Serem Stilton, oraz Muffiny Serowe Mango Stilton.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Połączyć piwo, masło i sól w 1 1/2 - do 2-quart ciężki rondel i doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż masło się stopi. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i dodać mąkę na raz, a następnie gotować, energicznie mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina odciągnie się od strony patelni, około 30 sekund. Nadal gotować, mieszając i spłaszczając ciasto na dnie patelni, aż nadmiar wilgoci odparuje i na dnie patelni utworzy się film.
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając drewnianą łyżką po każdym dodaniu. (Ciasto wydaje się początkowo oddzielać, ale po pobiciu stanie się gładkie.)
Dodać ser i wymieszać, aż dobrze się połączą.
Łyżka ciasta do torebki ciasta. Linia dużą blachę do pieczenia z arkuszem pergaminu, a następnie zabezpieczyć pergamin przez rurociągów odrobiną ciasta pod każdym rogu. Rura około 3-calowe długości ciasta 1 cal od siebie na blasze do pieczenia, co około 40 łącznie.
Piec, aż nadmuchane, złoty, i chrupiące, 20 do 25 protokół. Lekko ostudzić przed podaniem.
Chrupki serowe są najlepsze, gdy świeżo upieczone, ale mogą być wykonane 4 godziny wcześniej i podgrzane w piekarniku 177° 10 minut.