Chrupki schabowe z surówką z surówki
Wolno gotowane zawijasy wieprzowe z surówką wymaga ok. 9 godzin i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 22g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką majonez, pieprz, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chrupki schabowe z surówką z surówki, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence; wlać jedną butelkę sosem barbecue na wierzchu. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
Trzydzieści minut przed wieprzowiną, w dużej misce, wrzucić kapustę i marchew do wymieszania. W małej misce wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem tortilli z trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszaninę kapusty; wrzucić do powlekania.
Przenieść pieczeń wieprzową do miski. Wieprzowinę rozdrobnić, używając 2 widelców. Odtłuszczone tłuszczu off powierzchni sos barbecue płyn w powolnej kuchence; wlać na rozdrobnionej wieprzowiny. W razie potrzeby wymieszać więcej sosu barbecue.
Za pomocą szczeliny łyżka, łyżka o 1/3 szklanki mieszanki wieprzowiny na tortille. Na wierzch ok. 1/3 szklanki surówki; zwinąć.