Chrupki Ryżowe Złote

Chrupki Ryżowe Złote
Golden Rice Crisps to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej sałatkowy, mieloną kurkumę, przyprawiony sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Dubliner Cheese & Cayenne Crisps with Golden Beet & Basil Salad, Chipsy ryżowe inspirowane Wietnamem, oraz Złoty Ryż Ananasowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą i kurkumę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
KurkumaKurkuma
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać 1 szklankę wody (patrz uwagi) i mleko kokosowe, i ubijać, aby wymieszać. Wymieszać z zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Zielona CebulaZielona Cebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ustaw 12-calową nieprzywierającą patelnię (około 10 cali na dnie) na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj 1 łyżeczkę oleju i przechyl, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszaj ciasto z mąki ryżowej, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
5
Wlać 1/2 szklanki ciasta na patelnię na raz i przechylić patelnię, aby równomiernie pokryć całe dno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Gotować, aż crpe jest rumiane i chrupiące na dnie, 3 do 5 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś do blachy do pieczenia o wymiarach 14 na 17 cali. Powtórz, aby ugotować 2 Więcej crpes, dodając jedną warstwę do arkusza jako gotowane (użyj 2 arkuszy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
7
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż crpes będą chrupiące, 8 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do stojaków do ostygnięcia.
9
Odłamać kawałki i zanurzyć w przyprawionym sosie rybnym do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn