Rabarbar-malinowy Crunch to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 175 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką instant tapioka, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupki Rabarbarowo-Malinowe, Rabarbar Crunch, oraz Rabarbar Crunch dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wymieszaj cukier, tapiokę, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Tapioka
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Umieść rabarbar i maliny w misce, upewniając się, że całkowicie pokryją je suchymi składnikami.