Chrupki krabowe z MIRACLE Bat Dressing
Chrupki krabowe z MIRACLE WHIP Dressing to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 1001 kalorii, 49g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miracle whip dressing, szczyptę sosu pieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nawet Lepiej Niż Miracle Whip, MIRACLE WHIP Radical Dip, oraz CUDOWNY BICZ WOW! Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
W średnim rondlu umieścić wodę i masło. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mąkę; gotuj na małym ogniu, aż mieszanina utworzy kulkę, energicznie mieszając.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Upuść zaokrąglone łyżeczki ciasta na nieczystą blachę do pieczenia.
Piec 30 do 35 min. albo aż do złotego brązu.
Natychmiast wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić.
Wymieszać mięso krabowe, oliwki, zielony pieprz, dressing i sos paprykowy.
Topy z kremu wyciąć; wypełnić równomiernie mieszaniną mięsa krabowego, używając około 1-1 / 2 łyżeczki. z mieszanki mięsa krabowego na każdy puff śmietany. Wymień Topy. Resztki kremu przechowuj w rerigerator.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.