Chrupki Koronkowe Solone Miodem
Chipsy z koronki z solonego miodu mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 20. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 49 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól morską, cukier puder, lokalny miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj Chrupki Koronkowe Miodowo-Migdałowe, Chrupki Koronkowe Miodowe Sezamowe, oraz Chrupki z Miodowej Koronki wypełnione kremem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu rozpuść masło z miodem na średnim ogniu.
Dodać cukier i sól i ubijać, aż dobrze się połączą.
Dodaj mąkę i kontynuuj ubijanie, aż nie pozostaną żadne grudki.
Przenieść do małej miski i ostudzić lekko, o 5 protokół.
Linia 2 płaskie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Łyżka 1 czubata łyżeczka. mieszanka miodu na arkuszach o 4 w. od siebie (będą się bardzo rozprzestrzeniać).
Piec, aż ciemny złoty brąz i małe otwory pojawiają się w całym, 10 do 12 protokół.
Każde ciastko posypać szczyptą soli morskiej. Nie wyłączaj piekarnika.
Ostudzić na tacy, aż zacznie się firma, 2 do 3 protokół. Podczas gdy ciasteczka ostygną, użyj noża do parowania, aby oddzielić wszystkie ciasteczka, które się stopiły i uformować je w okrąg. Pracując partiami po 3 lub 4, ostrożnie oderwij ciasteczka z papieru i połóż na wałku do ciasta.
Ostudzić na pin, aż całkowicie ostry, o 3 protokół. Jeśli ciastka jędrne, zanim można je kształtować, umieścić blachy do pieczenia z powrotem w piekarniku, aby lekko ogrzać, o 1 minutę.
Make ahead: do 1 dnia; przechowywać szczelnie.