Chrupki Kakaowe
Cocoa Puffs to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Ten poranny posiłek ma 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kakao, kokos, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Kremem Bananowym Cocoa Puffs® , Ciasto czekoladowe z polewą kakaową, oraz No-Bake Chocolatey Cocoa Puffs ® Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
W głębokiej misce z mikserem na dużej prędkości ubijamy białka na gęstą pianę. Kontynuuj ubijanie, dodając 1 łyżkę cukru co około 15 sekund, aż białka utrzymają bardzo sztywne szczyty, w sumie około 6 minut.
Posypać białka kakao i złożyć delikatnie elastyczną szpatułką.
Dodać kokosowe i pekan i złożyć do mieszaniny (objętość zmniejsza).
Drop mieszaniny w 1-porcje łyżka około 1 cal od siebie na maśle 14-na 17-calowe blachy do pieczenia.
Pieczemy ciasteczka w piekarniku 325, aż będą twarde i suche w dotyku, około 15 minut. Jeśli pieczenie więcej niż 1 patelni na raz, Zmień pozycje po 7 lub 8 minutach.
Wsuń szeroką szpatułkę pod ciasteczka i przenieś do stojaków do ostygnięcia.
Podawać lub przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.