Chrupiący łosoś ze skórką z ognistą azjatycką sałatą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego łososia ze skórką z ognistą azjatycką sałatą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 347 kalorii, 35g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Sriracha, butelkowany mielony imbir, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chrupiący Łosoś Ze Skórką, Chrupiący Łosoś Ze Skórką, oraz Chrupiący łosoś ze skórką z Gingery Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Filety z łososia posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać łososia do patelni, skórki w dół; gotować 4 protokół. Odwrócić łososia; gotować 3 minuty.
Dodaj sok pomarańczowy do patelni; gotuj 30 sekund lub do momentu, gdy płyn prawie wyparuje i łatwo rybij płatki podczas testowania widelcem.
Podczas gotowania ryby, ocet ryżowy i kolejne 5 składników (przez miód) połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczka soli, kolendra, i colesław; wrzucić dobrze do herbu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau