Chrupiący łosoś ze skórką z Gingery Greens

Chrupiący łosoś ze skórką z Gingery Greens
Chrupiący łosoś ze skórką z Gingery Greens to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 522 kalorie, 37g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz łososia, sos sojowy, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Chrupiący Łosoś Ze Skórką, Chrupiący Łosoś Ze Skórką, oraz Chrupiący Łosoś Z Solą Chilli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 dobrze opłucz rybę i pozostaw ją między papierowymi ręcznikami, w lodówce, podczas przygotowywania zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
2 umyć zielenie w kilku zmianach wody i usunąć wszelkie kawałki łodygi grubsze niż cal średnicy. Pary lub gotować je w średnim rondlu pokryte ponad 1 cal wody, aż dobre i miękkie, 10 minut lub więcej, w zależności od zieleni (starsze collards będzie wymagać 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić, spłukać w chłodnej wodzie, wycisnąć do sucha i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
3 rozgrzej zadaszony grill gazowy lub rozpal ogień węglem drzewnym w grillu, który można przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nieprzywierającej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek i gotować 1 minutę; Nie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Dodać zieleninę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 3 protokół; dodać imbir i gotować kolejną minutę, następnie dodać sos sojowy i olej sezamowy i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
ZieloniZieloni
8
Wyjąć na talerz i ogrzać.
9
4 za pomocą ostrego noża nabijaj skórę łososia w krzyżowy wzór. Dobrze posmarować rybę pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
łosośłosoś
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Umieść filet na rozgrzanym grillu, od strony skóry w dół i przykryj; alternatywnie, piecz łososia 4 cale od źródła ciepła, od strony skóry. W obu przypadkach, gotować bez zakłóceń przez 5 do 10 minut, lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Ostrożnie wyjmij rybę dużą łopatką i umieść ją na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
12
Podawać natychmiast, upewniając się, że każdy dostaje: kawałek skóry.
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn