Chrupiący łosoś ze skórką z Gingery Greens
Chrupiący łosoś ze skórką z Gingery Greens to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 522 kalorie, 37g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz łososia, sos sojowy, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Chrupiący Łosoś Ze Skórką, Chrupiący Łosoś Ze Skórką, oraz Chrupiący Łosoś Z Solą Chilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 dobrze opłucz rybę i pozostaw ją między papierowymi ręcznikami, w lodówce, podczas przygotowywania zieleni.
2 umyć zielenie w kilku zmianach wody i usunąć wszelkie kawałki łodygi grubsze niż cal średnicy. Pary lub gotować je w średnim rondlu pokryte ponad 1 cal wody, aż dobre i miękkie, 10 minut lub więcej, w zależności od zieleni (starsze collards będzie wymagać 30 minut).
Odcedzić, spłukać w chłodnej wodzie, wycisnąć do sucha i posiekać.
3 rozgrzej zadaszony grill gazowy lub rozpal ogień węglem drzewnym w grillu, który można przykryć.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nieprzywierającej.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę; Nie brązowy.
Dodać zieleninę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 3 protokół; dodać imbir i gotować kolejną minutę, następnie dodać sos sojowy i olej sezamowy i wyłączyć ogień.
Wyjąć na talerz i ogrzać.
4 za pomocą ostrego noża nabijaj skórę łososia w krzyżowy wzór. Dobrze posmarować rybę pozostałą oliwą z oliwek.
Umieść filet na rozgrzanym grillu, od strony skóry w dół i przykryj; alternatywnie, piecz łososia 4 cale od źródła ciepła, od strony skóry. W obu przypadkach, gotować bez zakłóceń przez 5 do 10 minut, lub do czasu zakończenia.
Ostrożnie wyjmij rybę dużą łopatką i umieść ją na zieleni.
Podawać natychmiast, upewniając się, że każdy dostaje: kawałek skóry.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau