Chrupiący łosoś w bulionie warzywnym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Chrupiący łosoś w bulionie warzywnym może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 924 kalorie, 36g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Przyprawione Chrupiące Tofu W Rosole Imbirowym, Bulion Warzywny Mix, oraz Bulion Warzywny.
Instrukcje
Jajko i musztardę ubić w misce. Mieszaj w olejach.
Dodaj czosnek, sól i sok z cytryny do smaku. Doprawić pieprzem.Dla łososia
Doprowadzić bulion do wrzenia na dużej patelni; dodać koper włoski i gotować 4 protokół. Łososia posmarować 1/4 łyżeczki oleju z każdej strony, doprawić solą i pieprzem do smaku i ułożyć skórkę na patelni. Gotować na średnim ogniu 4 protokół. Odwróć i gotuj, aż ryba stanie się jasnoróżowa.
Dodać pasternak do bulionu i gotować 2 protokół. Łyżka warzywa i bulion do 4 miseczki; miejsce 1 filet w każdej misce i top z bazylią, mięta, i 1 1/2 tsp SOS aioli.
Jajko i musztardę ubić w misce. Mieszaj w olejach.
Dodaj czosnek, sól i sok z cytryny do smaku. Doprawić pieprzem.Doprowadzić bulion do wrzenia na dużej patelni; dodać koper włoski i gotować 4 protokół. Łososia posmarować 1/4 łyżeczki oleju z każdej strony, doprawić solą i pieprzem do smaku i ułożyć skórkę na patelni. Gotować na średnim ogniu 4 protokół. Odwróć i gotuj, aż ryba stanie się jasnoróżowa.
Dodać pasternak do bulionu i gotować 2 protokół. Łyżka warzywa i bulion do 4 miseczki; miejsce 1 filet w każdej misce i top z bazylią, mięta, i 1 1/2 tsp SOS aioli.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.