Chrupiący sznycel z kurczaka z sosem czosnkowo-cebulowym

Chrupiący sznycel z kurczaka z sosem czosnkowo-cebulowym
Chrupiący sznycel z kurczaka z sosem czosnkowo-cebulowym może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 56g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, liści tymianku, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony kurczak z głębokim sosem cebulowo-czosnkowym, Pieczona Wieprzowina Z Sosem Czosnkowo-Cebulowym, oraz Fagoty z sosem cebulowym (klopsiki wieprzowe po walijsku z sosem cebulowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dla kotletów: zacznij od wbijania kotletów z kurczaka. Praca z 2 kotletami na raz, umieść między 2 kawałkami folii. Korzystanie z płaskiej stronie mięsa tenderizer, delikatnie Funt się każdy kawałek kurczaka do nawet 1/4-cala grubości. Pracuj delikatnie od środka na zewnątrz, aby utrzymać go równo i nie rozerwać kurczaka. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Kremowej Zupy Pomidorowej Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecana: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Szklanki Kremowej Zupy Pomidorowej Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecana: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Przygotuj stację do panierowania.
4
Mąkę umieścić w płytkiej misce, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. W drugiej płytkiej misce dodać maślankę, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. W trzeciej płytkiej misce, dodać bułkę tartą, parmezan, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Weź każdy kotlet i pogłębiać lekko w mące. Otrząśnij nadmiar, a następnie zanurz w maślance. Wreszcie, pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Przykryć równomiernie po obu stronach, delikatnie wklepując okruchy w kurczaka, aby pomóc mu się przykleić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
6
Kotlety panierowane układamy w jednej warstwie na talerzu i odstawiamy do lodówki na 15 minut-dzięki temu powłoka przyklei się do kotleta i zapobiegnie rozdarciom, gdy przyjdzie czas na ich ugotowanie.
7
Aby ugotować kotlety, Ustaw 2 duże Patelnie saute nonstick, żeliwne patelnie, jeśli są dostępne, na średnim ogniu.
8
Dodaj 2 łyżki oleju do każdego i gotować 2 kotlety w każdej patelni przez 3 do 4 minut na stronę. Po zakończeniu będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przełożyć na patelnię żaroodporną i ogrzać w piekarniku. Staraj się nie trzymać kurczaka w piekarniku dłużej niż 15 minut, w przeciwnym razie wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Teraz zrobić sos: ustawić średni saute patelni z wysokimi bokami na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać czosnek, cebulę i tymianek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
Saute aż cebula są lekko karmelizowane i przetargu, 7 do 8 protokół. Deglaze z białym winem i zmniejszyć na 1 minutę przed dodaniem bulionu z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu przez 5 do 6 minut, a następnie dodać kostki zimnego masła do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
13
Zdjąć z ognia i obracać patelnię, aby równomiernie stopić masło-to zagęści sos i nada mu ładny połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Sznycel z kurczaka podawać z sosem czosnkowo-cebulowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
15
Parowanie win: Riesling lub wino musujące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
RieslingRiesling
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn