Chrupiący Sum

Chrupiący Sum
Chrupiące sumy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 14,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1773 kalorii, 180g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz sól cebulową, mąkę kukurydzianą, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Spróbuj Chrupiący Sum, Chrupiący Sum, oraz Chrupiący Sum dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce, whick razem jajko i milk.In duża zamykana plastikowa torba, połącz zboża, mąkę, mączkę kukurydzianą i przyprawy.Filety rybne zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie zalać płatkami mixture.In duża patelnia, ogrzać 1/4 cala oleju na średnim ogniu.Filety smażyć przez 5-7 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia79
Magazyn