Chrupiący Sum
Chrupiący Sum to Południowy przepis, który służy 1. Jedna porcja zawiera 984 kalorie, 83g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $7.3 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz opatrunek ranczo, mączkę kukurydzianą, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Chrupiący Sum, Chrupiący Sum, oraz Chrupiący Sum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450 stopni.
Wymieszać mąkę kukurydzianą, bułkę tartą, paprykę, sól czosnkową i pieprz.Lekko szczotkować opatrunek ze wszystkich stron ryby.Rybę posmarować mieszanką mąki kukurydzianej.
Umieść rybę na stojaku w patelni brojlerów.
Piec, odkryte, 15 do 18 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.