Chrupiący Ryż Chex ® Krewetki Kokosowe (Bezglutenowe) Z Pikantnym Dipem Ananasowo-Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego ryżu Chex® Coconut Shrimp (bezglutenowy) z pikantnym dipem ananasowo-Chili. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 964 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.68 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sól, krewetki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sody oczyszczonej można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiące Niskowęglowodanowe Krewetki Kokosowe-Bezglutenowe, Chrupiące Niskowęglowodanowe Krewetki Kokosowe-Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe to ja: chrupiąca flądra z Bok Choy, Tatsoi i ryż kokosowy.
Instrukcje
Wymieszać konfitury, ocet, kolendra, płatki chili, i 1 łyżka wody w misce, aż połączone; odstawić.
Pokroić krewetki na sucho ręcznikami papierowymi. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i sodę oczyszczoną.
Umieść jajka w głębokiej jednostronnej misce lub dużym kubku.
Umieść ryż Chex® płatki zbożowe, kokos i 2 ¾ łyżeczki soli (patrz uwaga) w dużym płytkim naczyniu.
Wlać olej do holenderskiego piekarnika do głębokości 2 cali.
Podgrzać na średnim ogniu do 177° (patrz uwaga). Praca jedna krewetka na raz, pogłębiać w mieszaninie skrobi kukurydzianej, zanurzyć w jajku, a następnie płaszcz w ryżu Chex® zbóż i kokosa, naciskając dobrze przylegać powłoki do krewetek.
Posmaruj partię 6 krewetek (w zależności od wielkości), a następnie ostrożnie wrzuć do oleju. Gotować, aż złoty, 2 do 3 protokół.
Przenieś na papierowy ręcznik wyłożony płytką i powtórz z pozostałymi partiami krewetek, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać stałą temperaturę oleju.
Podawać natychmiast z sosem zanurzeniowym.© 2013 and ® / ™ of General Mills
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.