Chrupiący Rabarbar Z Czarnego Bzu
Chrupiący rabarbar z czarnego bzu to wegetariańska deser. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz mielony cynamon, mąkę, jagody bzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Rabarbar Chrupiący, Rabarbar Chrupiący, oraz Rabarbar Chrupiący podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, owies,1/2 szklanki cukru i cynamon; pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy. Odstawić połowę na polewy.
Wcisnąć pozostałą mieszaninę okruchów do nieosmarowanego 11-calowego. x 7 po. naczynie do pieczenia. Wierzch z rabarbarem i jagodami.
W małym rondlu połączyć skrobię kukurydzianą i pozostały cukier. Stopniowo mieszać w wodzie; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; wymieszać w wanilii.
Posypać zarezerwowaną mieszanką okruchów.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło lub na zimno.