Chrupiący rabarbar

Chrupiący rabarbar
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj Rabarbar Crunch. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 20 g tłuszczu i łącznie 583 kalorie. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 95 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką rabarbar, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 24% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Crunch z rabarbarem, Crunch z rabarbarem i kremem oraz Crunch z rabarbarem i truskawkami.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posiekaj masło, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Wciśnij połowę mieszanki do natłuszczonej formy o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia. Pozostałą mieszaninę okruchów odłóż na bok do posypania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posyp rabarbarem ciasto; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
W małym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo dolewaj wodę, aż masa będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Zdejmij z ognia; ubić z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Polać rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
7
Posyp zarezerwowaną mieszanką okruszków.
8
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić i lekko się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
W razie potrzeby podawaj na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn