Chrupiący rabarbar

Chrupiący rabarbar
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj Rabarbar Crunch. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 20 g tłuszczu i łącznie 583 kalorie. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 95 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką rabarbar, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 24% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Crunch z rabarbarem, Crunch z rabarbarem i kremem oraz Crunch z rabarbarem i truskawkami.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Posiekaj masło, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Wciśnij połowę mieszanki do natłuszczonej formy o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia. Pozostałą mieszaninę okruchów odłóż na bok do posypania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Posyp rabarbarem ciasto; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
W małym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo dolewaj wodę, aż masa będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Zdejmij z ognia; ubić z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Polać rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
7
Posyp zarezerwowaną mieszanką okruszków.
8
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić i lekko się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
9
W razie potrzeby podawaj na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn