Chrupiący półmisek jagnięcy z miodem i Mascarpone

Chrupiący półmisek jagnięcy z miodem i Mascarpone
Chrupiąca jagnięcina z miodem i Mascarpone może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 403 kalorie, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz miód, koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony kminek, możesz podążać za tym daniem głównym z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 8 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 59%. Spróbuj Miód i cytryna szkliwiony Stojak z jagnięciny, Regał jagnięcy z glazurą ancho-honey, oraz Półka jagnięca z miodowo-orzechową skórką podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub podgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Oliwa z oliwek skropić po obu stronach jagnięciny. Doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Grillować jagnięcinę przez 5 minut z każdej strony, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ułożyć jagnięcinę na płytkiej patelni lub blasze do pieczenia i piec przez 25 minut średnio rzadko. Pozwól jagnięcinie odpocząć przez 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Do sosu: w małej misce połączyć creme fraiche, miód, kminek i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
KminekKminek
MiódMiód
SOSSOS
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać ser mascarpone i mieszać aż do połączenia. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Jagnięcinę pokroić między kościami na pojedyncze kotlety i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn