Chrupiący Pieczony Kurczak

Chrupiący Pieczony kurczak to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, szałwia, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Chrupiący Kurczak z pieczonym brokułem, oraz Chrupiący Przyprawiony Pieczony Kurczak W Piekarniku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W młynku do przypraw lub zaprawie połącz sól koszerną, kminek, szałwię, koper włoski, kolendrę i rozmaryn. Zmielić do grubego proszku.
Przenieść mieszankę przypraw do miski i wymieszać z papryką, czosnek w proszku, mąka, i cebula w proszku; wymieszać w oleju roślinnym do gładkiej pasty.
Połówki kurczaka osuszyć papierowymi ręcznikami i schować końcówki skrzydeł za plecami.
Pastę przyprawową nanieść na połówki kurczaka, obustronnie obsypać, doprawić pod skrzydłami i nogami.
Umieść połówki kurczaka w naczyniu do pieczenia lub patelni ze skórą do góry, pozostawiając miejsce wokół kurczaka, aby połówki nie dotykały.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż termometr włożony w udo odczyta 165 stopni F (74 stopni C), około 1 godziny.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.