Chrupiący Pieczony Brzuch Wieprzowy
Chrupiący pieczony brzuszek wieprzowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1063 kalorie, 20g białka, oraz 105 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 46 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, bulion z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ramen z pieczoną dynią imbirową i chrupiącym brzuchem wieprzowym, Chrupiący Pieczony Brzuch Wieprzowy (Siu Yuk), oraz Chrupiący Pieczony Brzuch Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić 1/4-cala-Głębokie kawałki w tłustej stronie wieprzowiny.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Umieścić na dużej patelni do pieczenia.
Cebulę i kolejne 5 składników ułożyć wokół wieprzowiny.
Wlać bulion na patelnię i przykryć szczelnie folią aluminiową.
Piec w 325 przez 3 do 3 1/2 godziny lub do przetargu widłowego.
Wyjąć wieprzowinę z patelni i odstawić na 15 minut. Wyrzucić warzywa i płyn na patelni.
Gotować wieprzowinę w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut z każdej strony lub aż rumiane i chrupiące.