Chrupiąca musztarda duszony brzuch wieprzowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, sól koszerną, cebulę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Musztarda Klonowa i cydr duszony brzuch wieprzowy, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Duszony Brzuch Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w misce. Masować pocierać cały brzuch wieprzowy, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Wyjąć brzuch z lodówki. Zalać dużą patelnię o prostych bokach oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj cebulę, seler, koper włoski i czosnek. Doprawić warzywa pokruszoną czerwoną papryką i solą, do smaku. Gotować warzywa, aż zaczną mięknąć i stają się bardzo aromatyczne, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
6
Dodać wino i gotować przez 3 do 4 protokół. Wymieszać z musztardą i 2 szklanki bulionu z kurczaka. Smak, aby upewnić się, że jest pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać brzuszek wieprzowy i wrzucić tymianek i liście laurowe. Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Dusić brzuch przez 6 godzin, sprawdzając od czasu do czasu. Jeśli poziom cieczy spadnie, dodaj pozostały zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Brzuch Wieprzowy
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali