Chrupiący Kurczak W Piekarniku
Chrupiący kurczak w piekarniku to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 55g białka, oraz 42g tłuszczu. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz okruchy pszennego krakersa, liście tymianku, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiący Kurczak Z Pieca, Niskotłuszczowy Piec Piec Chrupiący Kurczak, oraz Chrupiący Kurczak Smażony W Piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. stojak natryskowy z patelni brojlerów lub naczynia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Wlać sos do małej miseczki.
Wymieszaj okruchy krakersów, tymianek i paprykę w innej małej misce lub plastikowej torbie. Kurczaka zanurzyć w dressingu, a następnie zalać mieszanką okruchów.
Umieścić na stojaku w patelni brojlerów.
Piec 35-40 minut lub do złotego brązu i sok nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte. Przykryć i schłodzić 2 gotowane połówki piersi kurczaka, aby użyć do Curry Chicken Pie.