Chrupiący kurczak parmezan z awokado Salsa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu z majonezem, parmezanem, oliwą z oliwek i garścią innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Biała ryba i chrupiące Tacos z awokado z salsą ananasową Mango, oraz Chrupiące salsy z łososiem i awokado z sosem kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć bułkę tartą i 1/4 szklanki sera w płytkim naczyniu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Ser
2
Wymieszać majonez i chili w proszku; rozprowadzić po obu stronach piersi kurczaka. Równomiernie posmarować mieszanką okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
Chili W Proszku
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
Majonez
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać kurczaka; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F). Tymczasem mash awokado z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
Cały Kurczak
Zęby Przyrodzenia
5
Umieścić kurczaka na talerzu; top z mieszaniny awokado, pomidory i pozostały ser.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.