Chrupiący Kurczak Parmezan
Chrupiący kurczak parmezan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać classico rodzina ulubione sos do makaronu, Polly-o wszystkie naturalne niskiej wilgotności części odtłuszczone ser mozzarella, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiący Kurczak Z Parmezanem, Chrupiący Pieczony Kurczak Z Parmezanem, oraz Chrupiący parmezan panierowany kurczak dla jednego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać parmezan i bułkę tartą na talerzu lub płytkim naczyniu. Kurczaka zanurzyć w maśle, następnie w mieszaninie parmezanu, obracając się równomiernie pokryć obie strony każdej piersi.
Umieść na patelni o wymiarach 15x10x1 cali natryskanej sprayem do gotowania.
Piec 20 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F). Wierzch z sosem i mozzarellą; piec 10 min. albo aż mozzarella się roztopi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.