Chrupiący Kurczak Kukurydziany
Chrupiący Kurczak z mąki kukurydzianej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 40g białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka połówek piersi kurczaka, białka jaj, salsy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Babeczki Kukurydziane-Gruyère, Chrupiące Gofry Kukurydziano-Bekonowe, oraz Kurczak W Płatkach Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/2 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 3 składniki w małej misce.
Posypać mąkę równomiernie na każdej połowie piersi kurczaka; zanurzyć w białkach jaj i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.