Chrupiący Keczup - Musztardowy Kurczak
Chrupiący keczup-Musztardowy kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 219 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czekoladowych płatków ryżowych, połówek piersi kurczaka, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Chrupiący Kurczak Musztardowy Z Marchewką, Chrupiące paski kurczaka z musztardą miodową, oraz Chrupiące gniazda ziemniaczane z keczupem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 9x9 calowe naczynie do pieczenia z nonstick spray.
W płytkiej misce, wymieszać razem ketchup i musztardę.
Umieść płatki w osobnej misce. Piersi z kurczaka zanurzyć w mieszaninie ketchupu, a następnie w płatkach zbożowych, aż zostaną mocno obtoczone.
Umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu aż kurczak się ugotuje. Temperatura wewnętrzna kurczaka powinna wynosić 170 Stopni F (75 stopni C) przy użyciu termometru mięsnego.