Chrupiący Dorsz Smażony W Piecu
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Chrupiący dorsz smażony w piecu może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 39g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz sól, mąkę kukurydzianą, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiący Pieczony Dorsz, Chrupiący Dorsz Smażony W Piecu, oraz Chrupiący Kurczak Smażony W Piekarniku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Połącz bułkę tartą, mąkę kukurydzianą, sól i cayenne w dużej zamykanej plastikowej torbie i wstrząśnij, aby wymieszać.
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem po obu stronach i, pracując z 1 kawałkiem na raz, wkładamy rybę do worka i wstrząsamy, aby dobrze pokryć okruchami. Zanurz rybę w jajkach, a następnie ponownie wstrząśnij okruchami, aby pokryć.
Podgrzać 3 łyżki oleju w 12-calowej ciężkiej patelni żaroodpornej (najlepiej żeliwnej)na dużym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie smażyć ryby, aż spody będą złociste, o 1 minutę. Obrócić, dodać pozostałe 3 łyżki oleju i gotować jeszcze 1 minutę. Umieść patelnię w górnej trzeciej piekarnika i piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 5 protokół.