Chrupiący Chleb Miodowo-Pszenny

Chrupiący Chleb Miodowo-Pszenny
Chrupiący chleb miodowo-pszenny jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka aktywnych drożdży, mąki chlebowej, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica, Chleb Pełnoziarnisty Miód, oraz Miód-Chleb Pełnoziarnisty.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Wybierz cykl pełnoziarnisty lub ciasto na maszynie do chleba. Zaczynaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
3
Aby upiec chleb w piekarniku: wybierz ciasto lub cykl ręczny. Po zakończeniu cyklu uformuj ciasto i umieść na natłuszczonej patelni z bochenkiem. Pozostawić do wzrostu w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 45 minut lub aż termometr włożony do środka bochenka odczytuje 200 stopni F (95 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn