Chrupiący cały czerwony Snapper z azjatyckim sosem cytrusowym

Chrupiący cały czerwony Snapper z azjatyckim sosem cytrusowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupkiego czerwonego Lucjana z azjatyckim sosem cytrusowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 384 kalorie, 71g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz snappers, szalotki tym szczyty, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany cały czerwony Lucjan z ostrym sosem cytrusowo-imbirowym, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Chrupiący Czerwony Lucjan z ziemniakami, cebulą, karczochami i zielonymi oliwkami z sosem Vierge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz rybę i dokładnie osusz powierzchnię i wnękę każdej z nich ręcznikami papierowymi. Na 12-calowej lub większej patelni nieprzywierającej rozgrzej 3/8 cala oleju do gotowania na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Termometr głębinowy powinien zarejestrować 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ostrożnie dodaj rybę, pozwalając ogonkom wystawać z patelni, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Niech ryby gotować, bez ich przenoszenia, aż chrupiące i rumiane, o 9 protokół. Używając dużej szpatułki, ostrożnie obróć każdą rybę. Kontynuuj gotowanie, aż chrupiące i rumiane i po prostu zrobić, o 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
W międzyczasie, w małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej, połączyć bulion, sos sojowy, sok z limonki, sok pomarańczowy, olej sezamowy, starty imbir i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać rybę na talerzu. Wsuń nóż między ciało a kości i zdejmij filet ze skórą. Odwróć rybę i powtórz. Podaj SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Alternatywy dla ryb: zamiast całych czerwonych snapperów można użyć całego labraksa, porgies lub rockfish o tej samej wadze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
SeabassSeabass
PorgyPorgy
8
Rekomendacja wina: ostre, kwaśne białe wino będzie najlepsze z cytrusowymi smakami i azjatyckimi składnikami tego dania. Spróbuj sauvignon blanc z Doliny Loary we Francji (Sancerre) lub pinot blanc z regionu Alzacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SancerreSancerre
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn