Chrupiący brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzuch Nigela Slatera

Chrupiący brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzuch Nigela Slatera
Chrupiący brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy Salsan Nigela Slatera jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 135 g tłuszczu, oraz w sumie 1369 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 61 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, sok z limonki, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorący, słodki Chutney śliwkowy Nigela Slatera, Sałatka Nigela Slatera z letnich liści, peklowanej wieprzowiny i wiśni, oraz Nigel Slater ' s Coq au Riesling dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wieprzowinę w porcelanie lub szklanym naczyniu. Obierz i zmiażdżyć czosnek do pasty, mieszając w soi, olej, sól, płatki chile, i pięć przypraw w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Rozprowadź tę pastę na skórze i spodzie wieprzowiny i pozostaw do marynowania na dobre cztery godziny, jeśli nie na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C (425°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Umieścić wieprzowinę na patelni, a następnie gotować, skórki do góry, przez około dwadzieścia minut. Obniżyć temperaturę do 200°C (400°F) i kontynuować gotowanie przez kolejne czterdzieści do pięćdziesięciu minut, aż skóra będzie ciemna i chrupiąca. Pozostaw do odpoczynku na dziesięć minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Zrób salsę. Pokroić i drobno posiekać zieloną cebulę. Drobno posiekać chile. Obrać, pestki i drobno posiekać brzoskwinie i pomidory oraz posiekać kolendrę. Delikatnie wrzucić, a następnie ubrać sokiem z limonki i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
6
Wieprzowinę podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn