Chrupiące Ziemniaki Z Kolendry

Chrupiące Ziemniaki Z Kolendry
Chrupiące ziemniaki z kolendry wymagają około 35 minut od początku do końca. Na 46 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, ziemniaki, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiące Ziemniaki Z Kolendry, Młode Ziemniaki, Jogurt Curry I Kolendra, oraz Ziemniaki Anna Z Cynamonem I Kolendrą.

Instrukcje

1
Wrzucić ziemniaki do dużego garnka, przykryć wodą o temperaturze pokojowej i doprawić solą. Ustawić na wysokim płomieniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż widelec włożony do ziemniaków wyciąga bez oporu, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Gdy są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić każdy ziemniak na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Na dużej patelni lub wok, rozgrzać olej, aż się mieni, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Dodać nasiona kopru włoskiego; powinny skwierczeć w kontakcie z olejem. Natychmiast dodać ziemniaki, kolendrę, kurkumę, tymianek, sól i pieprz. Smażyć, aż ziemniaki staną się chrupiące i złociste Na Zewnątrz. Zakończ świeżą kolendrą i sokiem z limonki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
ZiemniakZiemniak
KurkumaKurkuma
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn