Chrupiące udka z kurczaka z oliwkami i Kaparówkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących udek z kurczaka z oliwkami i Kaparówkami. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 996 kalorii, 58g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, olej roślinny, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki, Udka z kurczaka z pomidorami i oliwkami, oraz Udka z kurczaka z oliwkami i sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą, pieprzem i papryką.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żeliwnej na dużym ogniu, aż olej po prostu zacznie palić.
Umieść kurczaka na patelni, boki skóry W DÓŁ; zmniejszyć ogień do średnio wysokiej, i gotować 15 protokół.
Przenieść kurczaka na talerz; wyrzucić kapiele.
Cytrynę pokroić w grube na 1/4 cala rund. Wymieszać oliwki, Kapar, migdały, i wino na patelni; dodać plasterki cytryny.
Umieść kurczaka, boki skóry, w patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 25 do 30 minut.
Posypać natką pietruszki.