Chrupiące Tuńczyki
Chrupiący tuńczyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 324 kalorie, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka z maślanką, przyprawę cytrynowo-pieprzową, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tuna Turnovers, Chrupiący Burger Z Tuńczykiem, oraz Chrupiąca Sałatka Z Tuńczykiem.
Instrukcje
W małej misce połączyć tuńczyka, ser, majonez, oliwki i pieprz cytrynowy; odstawić. Na lekko posypanej mąką powierzchni, spłaszczyć każde ciastko w 5-in. koło. Łyżka 2 zaokrąglone łyżki stołowedług mieszanki tuńczyka po jednej stronie każdego okręgu. Złożyć ciasto na nadzienie; nacisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Umieść jajko i chipsy ziemniaczane w oddzielnych płytkich miseczkach. Obrusy zanurz w jajku, a następnie zalej wiórkami.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia. Zrób 2-1 / 2-in. szczelina w górnej części każdego obrotu.
Piec w temperaturze 375° przez 18-21 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.