Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z fetą i kapustą

Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z fetą i kapustą
Przepis Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z Fetanem i kapustą Slaw może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, mieszanka colesław, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą, Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetą I Kapustą, oraz Chrupiące Tacos Z Czarnej Fasoli Z Fetanem I Kapustą.

Instrukcje

1
Fasolę i kminek umieścić w małej misce; częściowo zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać 2 łyżeczki oliwy z oliwek i sok z limonki w średniej misce; dodać coleslaw, zielona cebula, i kolendry andtoss do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podgrzać 3 łyżeczki oliwy z oliwek w largenonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj tortille w jednej warstwie. Łyżka 1/4 mieszanki na połowę każdej tortilli; gotować 1 minutę. Złóż tacos na pół. Gotować do brązowego koloru, około 1 minuty na stronę.Napełnij tacos fetą i slaw. Podaj hotsauce obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Ostry SosOstry Sos
Ser FetaSer Feta
5
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn