Chrupiące Szparagi-Cytrynowy Smak
Chrupiące szparagi-cytrynowy smak to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Chrupiące Cebulowe Smaki, Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, oraz Pieczona cukinia i czarna fasola Tostadas z chrupiącą rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi na parze, aż będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Spłucz pod zimną bieżącą wodą i spuść.
Pokroić w 1/4-calową kostkę.
W misce połącz cebulę z mascarpone, sokiem z cytryny i skórką. Dodać szparagi i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 30 minut i do 3 godzin.