Chrupiące Smażone Tofu Z Sałatką Z Awokado Salsa & Rukola
Chrupiące smażone tofu z sałatką z awokado Salsa & rukola wymaga ok. 26 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, oliwę z oliwek, sos chilli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone Chimichanga śniadanie Burritos z awokado-pomidor-rukola Salsa, Tofu Sałatka Karaibska Z Rukolą, oraz Tofu smażone na patelni z salsą z granatu awokado dla podobnych receptur.
Pinot Noir, Sparkling rosé i Riesling są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.