Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących smażonych Tacos z rybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 1025g tłuszczu, oraz w sumie 10167 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $15.17 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, ryby, limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę tortową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto cytrynowe lub pomarańczowe (Cake Citron ou Cake Orange) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Tacos Rybne, Miękkie i chrupiące Tacos rybne, oraz Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą.
Instrukcje
1
Połącz mąkę, paprykę, czarny pieprz i sól i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Dodaj piwo i jajko do pozostałej mieszanki i ubijaj, aż powstanie gładkie ciasto. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej farby (dodać do 1/2 szklanki więcej piwa w razie potrzeby, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji). Odstawić.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy, piecu holenderskim lub dużym woku do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Porwane świeże Liście Pietruszki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Przełóż kawałki ryb do miski z cieście i obrócić, aby dokładnie pokryć. Pracując jeden kawałek na raz, podnieś rybę, pozwól, aby nadmiar ciasta kapał, a następnie przenieś do miski z pozostałą mieszaniną mąki. Wrzucić do płaszcza dokładnie. Ostrożnie podnosić szczypcami lub suchymi palcami i powoli opuszczać do gorącego oleju. Powtórz z pozostałymi rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.