Chrupiące Smażone Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących smażonych Tacos z rybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 1025g tłuszczu, oraz w sumie 10167 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $15.17 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, ryby, limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę tortową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto cytrynowe lub pomarańczowe (Cake Citron ou Cake Orange) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Tacos Rybne, Miękkie i chrupiące Tacos rybne, oraz Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą.
Instrukcje
Połącz mąkę, paprykę, czarny pieprz i sól i ubijaj, aby połączyć.
Przenieść połowę mieszanki do dużej miski i odstawić.
Dodaj piwo i jajko do pozostałej mieszanki i ubijaj, aż powstanie gładkie ciasto. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej farby (dodać do 1/2 szklanki więcej piwa w razie potrzeby, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji). Odstawić.
Połączyć majonez i ostry sos w średniej misce i ubijać do uzyskania jednorodności. Odstawić.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy, piecu holenderskim lub dużym woku do 177°.
Przełóż kawałki ryb do miski z cieście i obrócić, aby dokładnie pokryć. Pracując jeden kawałek na raz, podnieś rybę, pozwól, aby nadmiar ciasta kapał, a następnie przenieś do miski z pozostałą mieszaniną mąki. Wrzucić do płaszcza dokładnie. Ostrożnie podnosić szczypcami lub suchymi palcami i powoli opuszczać do gorącego oleju. Powtórz z pozostałymi rybami.
Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż złocisty brąz ze wszystkich stron, w sumie około 3 minut.
Przełożyć do wyłożonego papierowym ręcznikiem i doprawić solą.
Podziel tortille na 8 podwójnych stosów. Top każdy z rozdrobnionej kapusty,1 kawałek ryby, marynowanej czerwonej cebuli, chili mayo, i kolendry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.