Chrupiące Smażone Szalotki

Chrupiące Smażone Szalotki
Chrupiące smażone szalotki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 0g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chrupiące Szalotki Smażony Ryż, Sałaty smażone z chrupiącą szalotką, oraz Sałaty smażone z chrupiącą szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu rozgrzej olej na średniej wysokości, aż na termometrze do głębokiego smażenia zarejestruje się w temperaturze 135°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż światło złoty kolor, o 8 protokół. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść szalotki do papierowego ręcznika wyłożone płyty do drenażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Zwiększ ciepło do wysokości i umieść sito o drobnych oczkach na żaroodpornej misce. Gdy na termometrze do głębokiego smażenia olej zarejestruje się w temperaturze 350°C, dodaj raz usmażoną szalotkę i gotuj, aż będą chrupiące i dobrze rumiane, około 1-2 sekund, uważnie obserwując, aby szalotka nie paliła się.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
SitoSito
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Natychmiast wlać olej i szalotki przez sito, aby zatrzymać gotowanie, a następnie przenieść do szalotki na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu, aby osuszyć. Zaparkuj olej do innego użycia. Szalotki będą przechowywane, przechowywane w hermetycznym pojemniku, przez 1 dzień, ale są najlepsze w dniu, w którym są wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn