Chrupiące Smażone Paski Rybne, Kabaczki I Ziemniaki

Chrupiące Smażone Paski Rybne, Kabaczki I Ziemniaki
Chrupiące palone paski rybne, Squash i ziemniaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 18,85 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 3006 kalorii, 191g białka, oraz 118 g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, filet rybny, ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cytrynowa Bazylia Pieczona Letnia Kabaczek Z Czosnkiem Chrupiąca, Chrupiące Paski Owsiano-Owocowe, oraz Ryba pieczona z ziemniakami.

Instrukcje

1
Pokroić squasha na pół wzdłuż; nasiona i pokroić w poprzek w pół cala grube plastry.Ziemniaki szorujemy i kroimy wzdłuż na ćwiartki.Wrzucić squash i ziemniaki w misce z olejem, włoskie przyprawy, sól i pieprz, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieść na dużej folii wyłożonej, veggie spryskane obręczy blachy do pieczenia.piec w piekarniku 218° stopni przez 30 minut, obracając raz.Tymczasem w płytkim naczyniu połącz płatki kukurydziane, ser, sól i pieprz. Pokroić rybę na sucho ręcznikiem papierowym i pokroić w paski wielkości palców. Wrzucić paski rybne z olejem, zanurzyć w mieszaninie płatków kukurydzianych, obracając się dobrze płaszcz.Po 30 minutach odstaw warzywa na blachę, ułóż rybę na drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Piec, obracając rybę raz, przez 10 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a ryba będzie nieprzezroczysta i łatwo płatki po przetestowaniu widelcem, podawać z pomidorami.Odmiana: zamiast ryb używaj piersi kurczaka bez kości bez skóry. Lub substitute Cajun przyprawa do włoskiej przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn