Chrupiące Smażone Czekoladowe Wontony

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chrupiące smażone czekolady Wontons spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 110 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 206 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, cukier cukierniczy, opakowania wonton i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Smażone nadziewane wontony ze zdrową ciemną czekoladą, Smażone Xocai Zdrowe Czekoladowe Nadziewane Wontony, oraz Chrupiące wontony z krewetek z sosem do maczania z zieloną cebulą.
Instrukcje
Pracując sześć na raz, ułóż owijki wonton na powierzchni roboczej, z jednym rogiem skierowanym ku górze.
Umieść 1/2 łyżeczki posiekanej czekolady na środku górnej połowy każdego wonton, utrzymując czekoladę około 1/2 cala od krawędzi.
Lekko posmaruj lewą i prawą górną krawędź wontonów wodą. Podnieś dolny punkt i złóż czekoladę, aby dotknąć górnego punktu, tworząc trójkąt. Naciśnij krawędzie, aby dobrze uszczelnić, delikatnie naciskając powietrze w kieszeni przed uszczelnieniem.
Umieść zmontowane wontony na wyłożonej ręcznikiem płycie i przykryj lekko zwilżonym ręcznikiem papierowym, podczas gdy skończysz Pozostałe wontony. W małej misce, wymieszać cukier i pięć przypraw w proszku; rezerwy.
Napełnij garnek o dużej wytrzymałości olejem 2 cale.
Podgrzać na średnim ogniu do 182°. pracować w 2 lub 3 partiach, ostrożnie obniżać w wontonach pojedynczo. Smażyć na złoty kolor, przewracając i mieszając pałeczkami, szczypcami lub pająkiem z siatki drucianej podczas gotowania, o 45 sekund.
Osuszyć na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem. Dostosuj ciepło w razie potrzeby między partiami, aby utrzymać temperaturę na 182°.
Przesiać mieszankę cukru / przypraw nad wontonami i podawać.