Chrupiące Smażone Czekoladowe Wontony

Chrupiące Smażone Czekoladowe Wontony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chrupiące smażone czekolady Wontons spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 110 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 206 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, cukier cukierniczy, opakowania wonton i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Smażone nadziewane wontony ze zdrową ciemną czekoladą, Smażone Xocai Zdrowe Czekoladowe Nadziewane Wontony, oraz Chrupiące wontony z krewetek z sosem do maczania z zieloną cebulą.

Instrukcje

1
Pracując sześć na raz, ułóż owijki wonton na powierzchni roboczej, z jednym rogiem skierowanym ku górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
2
Umieść 1/2 łyżeczki posiekanej czekolady na środku górnej połowy każdego wonton, utrzymując czekoladę około 1/2 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3
Lekko posmaruj lewą i prawą górną krawędź wontonów wodą. Podnieś dolny punkt i złóż czekoladę, aby dotknąć górnego punktu, tworząc trójkąt. Naciśnij krawędzie, aby dobrze uszczelnić, delikatnie naciskając powietrze w kieszeni przed uszczelnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieść zmontowane wontony na wyłożonej ręcznikiem płycie i przykryj lekko zwilżonym ręcznikiem papierowym, podczas gdy skończysz Pozostałe wontony. W małej misce, wymieszać cukier i pięć przypraw w proszku; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Barbecue Hoisin W Wersji Chińskiej1/3 Szklanki Sosu Barbecue Hoisin W Wersji Chińskiej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Napełnij garnek o dużej wytrzymałości olejem 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Podgrzać na średnim ogniu do 182°. pracować w 2 lub 3 partiach, ostrożnie obniżać w wontonach pojedynczo. Smażyć na złoty kolor, przewracając i mieszając pałeczkami, szczypcami lub pająkiem z siatki drucianej podczas gotowania, o 45 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Osuszyć na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem. Dostosuj ciepło w razie potrzeby między partiami, aby utrzymać temperaturę na 182°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Przesiać mieszankę cukru / przypraw nad wontonami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn