Chrupiące Sezamowe Filety Rybne

Chrupiące Sezamowe Filety Rybne
Chrupiące sezamowe filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 458 kalorii, 39g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozdartą miętę, filety rybne, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Filety rybne z sezamem w sosie czosnkowo-imbirowym, Sezamowe Filety Z Łososia Pomarańczowego, oraz Sezamowe filety z łososia i Bok Choy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Filety posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3
Na talerzu kładziemy nasiona sezamu i pogłębiamy filety z obu stron, delikatnie wciskając nasiona w rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Podgrzać 2 łyżeczki każdego sezamu i olejów roślinnych w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i dodać 2 filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dostosuj ciepło, aby ryba skwierczała, ale nie paliła się. Gotować, aż nasiona na dole są tosty i góry zaczyna się nieprzezroczyste (2-3 minuty). Następnie ostrożnie obrócić filety, aby gotować po drugiej stronie (1-2 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Przełożyć na płytę żaroodporną i ogrzać w piekarniku. Powtórzyć z pozostałymi filetami. Do podania udekorować miętą; podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn