Chrupiące Płatki Ziemniaczane Ciasteczka Kokosowe Pekan
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 82 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj No-Bake Crispy Corn Flake Chocolate Peanut Butter Bars, Klasyczne ciasto kokosowe ANGEL FLAKE, oraz Chrupiące Ciasteczka Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub folią nonstick
W misce wymieszaj mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól. Upewnij się, że są dobrze wymieszane, następnie wymieszaj płatki ziemniaczane i ustaw aside.In miskę miksera, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier na średniej prędkości, aż światło i kremowy. Stopniowo ubić jajka. Beat in both extracts.By ręcznie lub za pomocą najniższej prędkości mocowania łopatek (jeśli używasz ręcznego miksera, zrób to ręcznie), mieszaj mieszaninę mąki do śmietany. Po wymieszaniu wymieszać z kokosem i orzechami pekan.Za pomocą zaokrąglone łyżeczki lub trochę mniej niż poziom łyżki stołowej, kształt ciasta na małe kulki. Ułóż dwa cale od siebie na blachach do pieczenia i naciśnij blaty lekko w dół.
Posypać odrobiną ekstra cukru granulowanego i piec przez 8 do 10 minut lub aż krawędzie są rumiane.
Niech ciasteczka ostygną na blasze do pieczenia przez około 5 minut, a następnie ostrożnie przenieść do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.