Chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka octu ryżowego, sos sojowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Sól i pieprz przepiórki z tajską sałatką ziołowo-fasolową, Cannellini sałatka fasolowo-jajeczna z chrupiącymi okruchami, oraz Chrupiące Kotlety Z Indyka Z Sałatką Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze przecier imbir z czosnkiem, szalotka, sos sojowy, cukier, ocet ryżowy, pięć przypraw w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść marynatę do zamykanej plastikowej torby, dodać przepiórki i uszczelnić, tłocząc powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Marynować w lodówce przez 2 godziny.
4
W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj pastę z tamaryndowca i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty, zacieranie drewnianą łyżką do rozpuszczenia pasty. Przecedzić puree z tamaryndowca przez grube sito do małej miski, naciskając na ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tamarynd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
6
W średnim rondlu podgrzać olej z pestek winogron, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodać czosnek, szalotki i jalapeos i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż czosnek jest lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
8
Dodać cukier granulowany i brązowy cukier i gotować, aż się stopi. Wymieszać puree z tamaryndowca i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
Pakiet Milk Duds
Tamarynd
9
Zdjąć z ognia i wymieszać w sosie rybnym i suszonych krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki Suszone
Sos Rybny
10
W małej misce, ubić 3 łyżki dżemu chile z sosem sojowym i sokiem z limonki, aby dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
W rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować fasolki wosku, aż będzie krucho-miękka, 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na durszlak i spłukać pod zimną wodą. Osuszyć i pokroić na 1-calowe kawałki, a następnie przenieść do miski. Gotować fasolę z masłem i groszkiem black-Eyed peas przez 1 minutę, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Maślana
Fasola Woskowa
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
12
Dodać masło fasola, groch, pomidory, szalotka, kolendra i chile proszku do fasoli wosku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Maślana
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Fasola Woskowa
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
13
Dodać trzy czwarte opatrunku i wrzucić.
14
Ciepło 2 duże Patelnie, aż bardzo gorące.
15
Dodaj 2 łyżki oleju do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Spuścić przepiórki i pat suche; dodać do patelni, piersi w dół, i brązowy na dużym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
17
Ułóż sałatkę na talerzach. Top z przepiórkami i mżawka z pozostałym opatrunkiem.