Chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek

Chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka octu ryżowego, sos sojowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Sól i pieprz przepiórki z tajską sałatką ziołowo-fasolową, Cannellini sałatka fasolowo-jajeczna z chrupiącymi okruchami, oraz Chrupiące Kotlety Z Indyka Z Sałatką Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze przecier imbir z czosnkiem, szalotka, sos sojowy, cukier, ocet ryżowy, pięć przypraw w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść marynatę do zamykanej plastikowej torby, dodać przepiórki i uszczelnić, tłocząc powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Marynować w lodówce przez 2 godziny.
4
W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj pastę z tamaryndowca i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty, zacieranie drewnianą łyżką do rozpuszczenia pasty. Przecedzić puree z tamaryndowca przez grube sito do małej miski, naciskając na ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W średnim rondlu podgrzać olej z pestek winogron, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać czosnek, szalotki i jalapeos i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż czosnek jest lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodać cukier granulowany i brązowy cukier i gotować, aż się stopi. Wymieszać puree z tamaryndowca i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
TamaryndTamarynd
9
Zdjąć z ognia i wymieszać w sosie rybnym i suszonych krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki SuszoneKrewetki Suszone
Sos RybnySos Rybny
10
W małej misce, ubić 3 łyżki dżemu chile z sosem sojowym i sokiem z limonki, aby dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
W rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować fasolki wosku, aż będzie krucho-miękka, 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na durszlak i spłukać pod zimną wodą. Osuszyć i pokroić na 1-calowe kawałki, a następnie przenieść do miski. Gotować fasolę z masłem i groszkiem black-Eyed peas przez 1 minutę, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
Fasola WoskowaFasola Woskowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodać masło fasola, groch, pomidory, szalotka, kolendra i chile proszku do fasoli wosku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Fasola WoskowaFasola Woskowa
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
13
Dodać trzy czwarte opatrunku i wrzucić.
14
Ciepło 2 duże Patelnie, aż bardzo gorące.
15
Dodaj 2 łyżki oleju do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Spuścić przepiórki i pat suche; dodać do patelni, piersi w dół, i brązowy na dużym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
17
Ułóż sałatkę na talerzach. Top z przepiórkami i mżawka z pozostałym opatrunkiem.
18
Podawać dżem chile z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
DżemDżem

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreofive-spice powderfive-spice powder0warzywo (np. szpinak)czysty proszek ancho chileczysty proszek ancho chile2Spód: okruszki z herbatników grahamAzjatycki sos rybnyAzjatycki sos rybny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożony groszek czarnooki, rozmrożonymrożony groszek czarnooki, rozmrożony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola maślana mrożona, rozmrożonafasola maślana mrożona, rozmrożona2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana kolendraposiekana kolendra4ząbki czosnku, rozbiteząbki czosnku, rozbite8ząbki czosnku, cienko pokrojoneząbki czosnku, cienko pokrojone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojony obrany imbircienko pokrojony obrany imbir2Spód: okruszki z herbatników graham1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory winogronowe, połówkipomidory winogronowe, połówki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z pestek winogronolej z pestek winogron2Spód: okruszki z herbatników grahamolej z pestek winogronolej z pestek winogron1porcja startego parmezanujasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier3Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1warzywo (np. szpinak)świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz2largesjalapeños, najlepiej czerwone, sadzone i cienko pokrojonejalapeños, najlepiej czerwone, sadzone i cienko pokrojone2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona2szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona3szalotka, ćwiartkaszalotka, ćwiartka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta2Spód: okruszki z herbatników grahampieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta3Spód: okruszki z herbatników graham1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu57papryka habaneropasta tamaryndowa (patrz uwaga)pasta tamaryndowa (patrz uwaga)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego113papryka habanerożółta fasola woskoważółta fasola woskowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielone suszone krewetki (opcjonalnie)mielone suszone krewetki (opcjonalnie)8przepiórki półbonowateprzepiórki półbonowate
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn