Chrupiące paluszki rybne z surówką to pescatarian przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z realsimple.com ma 58 fanów. Jeśli masz mąkę, śmietanę, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chrupiące Paluszki Rybne, Chrupiące Paluszki Rybne, oraz Chrupiące Paluszki Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać śmietanę, ocet, łyżeczkę soli i łyżeczkę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Dodać kapustę i marchew i dobrze wrzucić.Tilapię doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Tilapia
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Mąkę umieścić w średniej misce, jajka w drugiej średniej misce, a panko w trzeciej średniej misce. Tilapię posmarować mąką (odklejając nadmiar), zanurzyć w jajkach( wytrząsając nadmiar), a następnie posmarować panko (delikatnie naciskając, aby pomogło jej przylegać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować tilapia w partiach aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronę, dodając więcej oleju do miski, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Podawać z ketchupem i surówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.