Chrupiące paluszki rybne z marchew-jabłko Slaw jest pescatarian przepis z 25 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka sosu tatarskiego, sól koszerna, musztarda MIODOWA i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Old Bay-przyprawione paluszki rybne z kremowym korzeniem selera i marchewką Slaw, Chrupiące Paluszki Rybne, oraz Chrupiące paluszki rybne z sosem tatarskim.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Mąkę i mąkę kukurydzianą umieścić na oddzielnych arkuszach woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
W małej misce ubić białka, sól i sos pieprzowy. Paluszki rybne pogłębiać najpierw w mące (odrywając nadmiar), następnie w mieszaninie jaj, a następnie w mączce kukurydzianej do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Patyczki umieścić na blasze wyłożonej folią (dla łatwego czyszczenia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż do falowania. W 2 partiach, gotować paluszki rybne, aż złoty kolor i nieprzezroczyste, 4 do 5 minut, obracając kije w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieść do stojaka drucianego i ogrzać w piekarniku podczas gotowania drugiej partii.Slaw: w średniej misce, ubić jogurt, szalotki, sok z cytryny, i estragon do blended.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Dodaj jabłka, marchew i żurawinę i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.