Chrupiące paluszki rybne z marchew-jabłko Slaw jest pescatarian przepis z 25 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka sosu tatarskiego, sól koszerna, musztarda MIODOWA i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Old Bay-przyprawione paluszki rybne z kremowym korzeniem selera i marchewką Slaw, Chrupiące Paluszki Rybne, oraz Chrupiące paluszki rybne z sosem tatarskim.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę i mąkę kukurydzianą umieścić na oddzielnych arkuszach woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
W małej misce ubić białka, sól i sos pieprzowy. Paluszki rybne pogłębiać najpierw w mące (odrywając nadmiar), następnie w mieszaninie jaj, a następnie w mączce kukurydzianej do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Patyczki umieścić na blasze wyłożonej folią (dla łatwego czyszczenia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż do falowania. W 2 partiach, gotować paluszki rybne, aż złoty kolor i nieprzezroczyste, 4 do 5 minut, obracając kije w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieść do stojaka drucianego i ogrzać w piekarniku podczas gotowania drugiej partii.Slaw: w średniej misce, ubić jogurt, szalotki, sok z cytryny, i estragon do blended.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.