Chrupiące naleśniki Wietnamskie z krewetkami, wieprzowiną i kiełkami fasoli

Chrupiące naleśniki Wietnamskie z krewetkami, wieprzowiną i kiełkami fasoli
Przepis Chrupiące Wietnamskie naleśniki z krewetkami, wieprzowiną i kiełkami fasoli może zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 30 minut. To danie główne ma 415 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę ryżową, olej roślinny, krewetki łuskane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj BáNH XÃo (pikantne naleśniki Wietnamskie nadziewane krewetkami i pieczarkami), Chile - Marynowana Wieprzowina Z Wietnamską Brukselką, oraz Chile - marynowana wieprzowina z wietnamską brukselką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, moczyć suszone fasolki mung w ciepłej wodzie, aż zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Fasola MungSuszona Fasola Mung
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Fasolę odsączyć i przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mleko kokosowe i puree, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Przełożyć puree z fasoli mung do dużej miski i ubić białą mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, wodę, szalotki i kurkumę i lekko doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
KurkumaKurkuma
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pozostaw ciasto crpe na co najmniej 20 minut lub przechowuj w lodówce przez noc.
6
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego w patelni 10-calowej nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj kilka plastrów wieprzowiny, kilka krewetek i kilka plastrów białej cebuli i gotować przez 30 sekund. Wymieszać ciasto crpe i wlać 2/3 filiżanki go do patelni; przechylić i zawirować patelnię do pokrycia dna bardzo cienką warstwą ciasta, pozwalając mu przyjść z boku patelni. Rozrzucić 1/4 szklanki kiełków fasoli na crpe i skropić 2 łyżeczki oleju roślinnego na brzegach. Przykryć patelnię i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dno crpe jest złoty i chrupiący, o 2 protokół. Wsuń crpe na talerz i podawaj z liśćmi sałaty, miętą i słodkim i pikantnym wietnamskim sosem do zanurzania. Powtórz z pozostałymi składnikami, serwując crpes zaraz po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Cebula BiałaCebula Biała
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn